Laden

Bomen kappen in Antwerpen

We halen de moeilijkste bomen van Antwerpen stuk per stuk neer voor u.

Snel en gecontroleerd...

Al meerdere jaren vellen we bomen over de hele provincie Antwerpen. Vaak klimmen we beveiligd in de boom en zagen we stuk per stuk af (na een goeie snoeibeurt). Maar eerst is de locatie toch wel van belang. De grootte en moeilijkheidsgraad hebben namelijk impact op de prijs. Dit wordt dus eerst onderzocht. Na een akkoord, gaan we aan de slag en kappen we de boom controleerd. Wat u daarna met het hout doet is uw keuze: ofwel blijft het ter plaatse voor de winterse warmte, ofwel nemen wij het mee huiswaarts.

Tenslotte zijn we uiteraard ook in Limburg en Vlaams-Brabant werkzaam!

We vellen bomen op z'n Antwerps: direct en zelfbewust. Wij zijn er zeker van dat we iedere boom klein krijgen.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte of afspraak.


Wat betaal je voor het vellen van een boom?

Onze boomchirurg komt bij u thuis langs om de situatie in te schatten. Op basis van dit bezoek kunnen we snel overgaan tot een concrete prijs. Hieronder alvast ruwe prijzen om u een idee te geven.

  • Heel moeilijke bomen - €500 - €3000

  • Normale bomen - €300

  • Verhakselen hout & afvoeren - € 200 per m³

Waarom is Raggers Bomen een goeie keuze?

Geen verrassingen voor onze klanten. Zowel voor ons als voor u is het fijn als de afgesproken prijs behouden blijft tot het einde van de klus.
Na een korte analyse van de situatie kunnen we snel schakelen en u meteen verder helpen na prijs-akkoord. De boom is dan op 1, 2, 3 gekapt en opgeruimd!
We zijn een klein familiebedrijf en hechten veel belang aan persoonlijk contact en een leuke babbel. Zijn er na onze boom-job later dan nog zaken waar we mee kunnen helpen, dan staan we snel paraat om te helpen!

Contacteer ons

Heeft u een boom die er niet meer zou mogen staan? Moeilijk bereikbaar? Langs uw woning? Wij weten vast wel hoe we deze kunnen aanpakken. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, offerte of afspraak.