Laden

Bomen kappen in Limburg

De moeilijkste bomen van Limburg halen we zonder problemen neer.

Efficiënt en zonder gevaar...

Limburg is al enkele jaren een vaste regio waar wij bomen vellen op een gecontroleerde en professionele manier. We starten bij het begin: waar staat de boom? Welke soort is het? Hoe groot? Is hij goed bereikbaar? Vervolgens laten we u weten hoe we tewerk gaan en wat de kostprijs hiervan zal zijn. Na akkoord gaan we snel over tot de daad en halen we vaak stuk per stuk de boom naar beneden. Tenslotte kan u zelf kiezen wat u doet het hout: bijhouden of laten afvoeren door ons.

Weetje: ook in Vlaams-Brabant en Antwerpen werkzaam!

Wij houden wel van de Limburgse mentaliteit en dat is tevens onze stijl van bomen vellen. Vriendelijk, maar op een doordachte en veilige manier.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte of afspraak.


Wat is de prijs voor het omzagen van een boom?

Onze boomprofessional komt een kijkje nemen (bij u in Limburg bv) om de boom en de locatie ervan te onderzoeken. Daarna volgt al snel een concrete prijs. Hieronder alvast ruwe prijzen zodat u een idee heeft.

  • Heel moeilijke bomen - €500 - €3000

  • Normale bomen - €300

  • Verhakselen hout & afvoeren - € 200 per m³

Waarom Bomen Raggers kiezen?

Geen verrassingen voor onze klanten. Zowel voor ons als voor u is het fijn als de afgesproken prijs behouden blijft tot het einde van de klus.
Na een korte analyse van de situatie kunnen we snel schakelen en u meteen verder helpen na prijs-akkoord. De boom is dan op 1, 2, 3 gekapt en opgeruimd!
We zijn een klein familiebedrijf en hechten veel belang aan persoonlijk contact en een leuke babbel. Zijn er na onze boom-job later dan nog zaken waar we mee kunnen helpen, dan staan we snel paraat om te helpen!

Contacteer ons

Heeft u een boom die er niet meer zou mogen staan? Moeilijk bereikbaar? Langs uw woning? Wij weten vast wel hoe we deze kunnen aanpakken. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, offerte of afspraak.