Laden

Bomen kappen in Vlaams-Brabant

Wij vellen in de hele provincie Vlaams-Brabant de strafste bomen!

Geen boom te groot...

Al jaren zijn kappen we bomen in Vlaams-Brabant op een veilige en efficiënte manier. Eerst bekijken we de situatie ter plaatse en gaan we over tot een plan. Bij simpele bomen laten we ze bewust in een bepaalde richting vallen. Indien het gaat om gevaarlijke of moeilijke bomen, klimmen we er beveiligd in tot boven en halen dan stuk per stuk naar beneden. Tenslotte verhakselen we alle takken en zagen we de boom in stukjes. U kan dan aangeven of u het hout liefst wil houden of wil laten afvoeren door ons.

Tenslotte zijn we uiteraard ook in Limburg en Antwerpen werkzaam!

De ene boom is echt wel de andere niet. De moeilijkste zijn degenen die vlakbij een woning staan of naast een rijweg. Dan heb je echt wel professionele hulp nodig.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte of afspraak.


Wat kost het om zo'n boom neer te halen?

Onze boomspecialist komt ter plaatse (bv in Vlaams-Brabant) om de boom en de situatie te onderzoeken. Vervolgens kunnen we snel overgaan tot een estimatie van de kost obv de moeilijkheidsgraad.

  • Heel moeilijke bomen - €500 - €3000

  • Normale bomen - €300

  • Verhakselen hout & afvoeren - € 200 per m³

Waar staat Raggers voor?

Geen verrassingen voor onze klanten. Zowel voor ons als voor u is het fijn als de afgesproken prijs behouden blijft tot het einde van de klus.
Na een korte analyse van de situatie kunnen we snel schakelen en u meteen verder helpen na prijs-akkoord. De boom is dan op 1, 2, 3 gekapt en opgeruimd!
We zijn een klein familiebedrijf en hechten veel belang aan persoonlijk contact en een leuke babbel. Zijn er na onze boom-job later dan nog zaken waar we mee kunnen helpen, dan staan we snel paraat om te helpen!

Contacteer ons

Heeft u een boom die er niet meer zou mogen staan? Moeilijk bereikbaar? Langs uw woning? Wij weten vast wel hoe we deze kunnen aanpakken. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, offerte of afspraak.